Preview: GASTO Metalfin Galanta - STK Lokomotíva Košice

17.11.2011 10:08

Zápas v rámci 4.kola extraligy mužov v stolnom tenise medzi domácimi hráčmi GASTO Metalfin Galanta a hosťami STK Lokomotíva Košice sa odohrá v Dome športu Galanta dňa  18.11.2011 o 18:00. Očakáva sa vyrovnaný priebeh zápasu. Oba tímy chcú vyhrať, no dosť možná je aj remíza. Na zápas príde pravdepodobne vyše 50 divákov, ktorý sa budú snažiť vytvoriť výbornú atmosféru ako na domácom zápase 1.kola s ŠK ŠOG Nitrou.

GASTO METALFIN GALANTA

Už všetci dobre vieme že tím zo západného Slovenska, GASTO Metalfin Galanta je nováčik extraligy mužov v stolnom tenise. V tabuľke im patrí zatiaľ uspokojivá 8. priečka (z 12), no po tomto zápase s Košicami si budú chceť pozíciu polepšiť. Galanťania majú na konte 3 prehry (s Holíčom, Banskou Štiavnicou a s ŠKST Bratislavou) a remízy (s Nitrou, Holíčom B a s Rožňavou). Na víťazstvo stále čakajú, no zatiaľ neprichádza. Môže prísť práve proti Lokomotíve. Domáci hráči pravdepodobne nastúpia v typickom zložení Jozef Wiltschka (22.miesto v rebríčku SR), Bálint Biró (85.miesto v rebríčku SR) a Peter Óváry (92.miesto v rebríčku SR).

Tohtosezónna bilancia hráčov Galanty.

Poradie Meno hráča Víťazstvá Prehry
1. Jozef Wiltschka 6 9
2. Peter Óváry 5 9
3. Bálint Biró 5 10
4. Gabriel Šmida 0 1

 

STK LOKOMOTÍVA KOŠICE

V extralige hrajú Košice už pár rokov a to znamená že do zápasu s Galantou vstupujú ako favoriti. V tabuľke im patrí zatiaľ nie moc lichotivá  10. prečka, no treba brať ohľad aj na to, že majú za sebou už všetkých silných súperov. Na konte majú 4 prehry (s ŠKST Bratislavou, Malackami, Račou, a s Holíčom) a 1 víťazstvo proti Holíču B. Košická Lokomotíva sa len rozbieha a bilanciu v tohtoročnej extralige si bude chcieť polepšiť plnobodovým ziskom proti Galante. Tento tím je zložený väčšinou s mladých hráčov. Pravdepodobne nastúpia v tradičnej zostave Jakub Figeľ (20.miesto v rebríčku SR), Juraj Till (26.miesto v rebríčku SR) a Peter Kočkin (38.miesto v rebríčku SR).

Tohtosezónna bilancia hráčov Košíc.

Poradie Meno hráča Víťazstvá Prehry
1. Jakub Figeľ 7 3
2. Juraj Till 1 5
3. Martin Hruška 1 10
4. Peter Kočkin 0 5

 

 

   

Späť

Vyhľadávanie