Preview: GASTO Metalfin Galanta - ŠKST Bratislava

13.11.2011 15:47

15. novembra 2011 o 18:00 sa odohrá v Galante 4.kolo extraligy mužov medzi domácimi hráčmi GASTO Metalfin Galanta a favorizovanými hosťami z klubu ŠKST Bratislava. Očakáva sa krátky proces zo strany hostí, ale naši budú chcieť rozhodne hrýzť ako sa bude dať.

GASTO METALFIN GALANTA

Po piatich odohraných stretnutiach v extralige sa nováčik z Galanty stretne z jedným z favoritov celej súťaže. Po prehrách s Holíčom a s Banskou Štiavnicou a remízach s Nitrou, Holíčom B a Rožňavou patrí klubu zo západu Slovenskej republiky slušná 8. priečka. Za GASTO bude pravdepodobne hrať už klasická trojica známa aj z predchádzajúcich stretnutí Wiltschka st., Biró ml. a Óváry.

ŠKST BRATISLAVA

Jeden z trojice hlavných favoritov našej extraligy chce Galantu porziť bez mensších problémov. To, že či sa im to podarí sa uvidí. Minuloročný vicemajster Slovenska pod vedením Ľubomíra Kokeša má zatiaľ priaznivú bilanciu piatich výhier (proti Košiciam, Rači, Malackám, Holíču B a Ružomberku) a jedej remíze proti najväčšiemu konkurentovi, proti Stavoimpexu Holíč. Očakáva sa zostava Gumáň, Bai He a Šereda Peter.

Späť

Vyhľadávanie