Preview: GASTO Metalfin Galanta - ŠK ŠOG Nitra

28.09.2011 21:17

Čas plynie neuveriteľne rýchlo. Už o dva dni odohrá stolnotenisový oddiel GASTO Metalfin Galanta svoju veľkú priemiéru v najvyššej slovenskej súťaži, v extralige. Zápas sa bude konať 30.9.2011 o 18:00 v Dome športu Galanta. Bude to naozaj niečo veľké. Na zápas sa chystá veľmi veľa ľudí, možno viac ako na galantský futbal. Na toto stretnutie sa prídu pozrieť aj média (RTV Krea).

GASTO Metalfin Galanta

Nováčik slovenskej extraligy. Prichádza nová éra stolného tenisu v Galante.13 rokov sa čakalo na súťaž takto vysokých kvalít. Po Spartakuse Galanta prichádza GASTO Metalfin Galanta s cieľom udržať sa v najvyššej súťaži Slovenskej Republiky. Po spomínaných 13. rokoch sa vracia dvojica Jozef Wiltschka a Peter Óváry, ktorú bude dopĺňať mladík Bálint Biró. Na lavičke náhradníkov bude sedieť pripravený Gabo Šmida. Jozef Wiltschka sa zhostil okrem úlohy hráča číslo 1aj úlohy coacha Galanty. Galanta bude pripravená bojovať o plný bodový zisk v tomto veľmi dôležitom stretnutí, ktorý môže do pokračovania sezóny napovedať veľa. Hráči Galanty si rozhodne uvedomujú vážnosť tohto zápasu a budú bojovať do samotného konca.

ŠK ŠOG Nitra

Aj tento klub je nováčikom najvyššej súťaže našej republiky. Po bojoch vo vyrovnanej 1.lige západ sa Nitranom podarilo postúpiť a na pr vé kolo odcestujú do Galanty. Mladý tím pod vedením trénerov na Slovensku zvučných mien Jarolím Miko, Roman Grigel či Anton Kutiš sú pripravený v Galante bodovať. Treba však veriť, že naši im v tom zabránia. Hlavným coachom Nitry bude tréner reprezentácie mužov Slovenska Jarolím Miko. V predpokladanej zostave hostí figurujú prevažne juniori. V základe sa očakáva táto zostava: Michal Pavolka, Matej Mucha, Martin Ježo. Na lavičke by podľa predpokladov mal sedieť Patrik Vlačuška.

Prídťe Galanťanov povzbudiť, vytvorme spoločne vynikajúcu atmosféru a vyburcujme hráčov GASTA k plnému bodovému zisku.

Späť

Vyhľadávanie