Po 2. SPM starších žiačok (Nitra)

30.11.2011 15:58

Dňa 26.11.2011 sa na gymnáziu v Nitre uskutočnil druhý turnaj v rámci SPM (slovenský pohár mládeže pozn.) v kategórii starších žiačok. Klub GASTO Metalfin Galante mal na turnaji trojčlenné zastúpenie v zložení Viktória Kovácsová, Ivana Tomičová a Viktória Gorfolová.

Adeptka na vysoké umiestnenia Viktória Kovácsová (pred turnajom 10.miesto v rebríčku SR) išla zabojovať o umiestnenie v TOP 8. Napokon sa jej to aj kôli menšiemu zraneniu kolena nepodarilo a v šesnástke prehrala s domácou Natáliou Grigelovou (0:3). V novom neoficiálnom rebríčku figuruje na 13.priečke, čo znamená, že si Viktória o 3 miesta pohoršila.

Ďalšia Galanťanka Ivana Tomičová (pred turnajom 16.miesto v rebríčku SR) skončila medzi 21 až 24 najlepšími hráčkami turnaja. Posledný zápas odohrala tak ako Viktória Kovácsová proti Natálii Grigelovej (1:3). Keby že Tomičová proti Nitranke zvíťazí, stretla by sa so svojou spoluhráčkou Viktóriou Kovácsovou. Po tomto turnaji je Ivana v neoficiálnom rebríčku opäť na 16.mieste.

No a ešte stále najmladšia žiačka Viktória Gorfolová, ktorá pred týmto turnajom ešte v rebríčku umiestenená nebola, bojovalo o to aby sa tam dostala. Napokon skončila po náročných bojoch medzi 44 a 52 miestom, čo ju do rebríčka stále nedostáva. Najlepší výkon predviedla v zápase skupiny proti Kušíkovej, proti ktorej len tesne prehrala 2:3. Po turnaji Viktória stále v rebríčku mladších žiačok nie je.

 

Späť

Vyhľadávanie